Начално / Ипотеки
Имате 0 запазени имота във вашия профил.
BGP - Недвижими имоти и консултинг Ваканционни апартаменти във Варна и курортите Каварна и Кранево

Ипотека

Важно е да намерите подходящия дом и заем, които да съвпадат с вашия план или бюджет. Ипотеките се използват от инвеститори, които желаят да осъществят покупка на недвижим имот с голяма стойност без да заплащат цялата стойност на покупката на момента или от отделни хора с ограничени финансови възможности. С достъпни ниско лихвени ипотеки, придобиването на дом е не само голямо основание за гордост, но ви дава и възможност да генерирате доходи от наем и печлба от покачване на цената или може да ви даде възможност за значително спестяване от данъци. Българските ипотеки без такси от кредитора са достъпни за почти всички апартаменти предлагани от BGP. Сега във всички наши клонове, Експерти по Жилищните Ипотеки ще ви дадат цялата информация и ще ви предложат най-подходящия вариант за вас.

8 причини да ползвате ипотека с BGP
Увеличете вашето портфолио от недвижими имоти.
Защо не помислите дали да не използвате вашия капитал за да увеличите вашето портфолио от недвижими имоти като купите няколко апартамента вместо един? Като инвеститор Вие трябва да вземете предвид факта че можете да спечелите пари от инвестицията си не само от увеличение на цената, но и от отдаването й под наем. Търсенето на имоти под наем е голямо, което обуславя големия потенциал за получаване на високи приходи. Капиталовите постъпления и доходите от отдаване под наем най-вероятно ще надвишат сумата, която ви е нужна за финансиране на инвестиционния имот.
Реализирайте печлба чрез алтернативно използване на вашите пари
Ако изберете да спестите своите пари и да използвате ипотека, бихте имали алтернативата да инвестирате парите в бизнес, които да ви донесе много по-голяма възвръщаемост от лихвения процент по ипотеката.
Увеличете своята сигурност
Банката прави проучване на имота за да се увери че той дава подходяща гаранция за заема. Ние продаваме само апартаменти в комплекси, удобрени от банкови инспектори.
Използвайки услугите на BGP имате възможност да спестите до 100% от таксите на заемодателя
Възможни са български ипотеки без такси на заемодателя за всички апартаменти в “Cotton Tree”, Byala, “Dream Lake”, Pamporovo, “Royal Cove”, Kavarna, “Grand Redenka”, Bansko и още 8 изключително развити района в най-добрите туристически области по морските и ски курорти на България. .
Няма допълнителни изисквания за гаранции
Единствената гаранция която се изисква е самият апартамент който Вие купувате – а не друг съществуващ имот или друг имот.
Възползвайте се от имотите на зелено
Водещите жилищни строителни компании в България са се съгласили да участват в нашата ипотечна система при продажба на зелено като за целта са определили ексклузивни права за имоти във фаза проект и в начална фаза на строеж. Професионалисти от BGP са подбрали внимателно тези имоти за да могат да дадат добър избор на всеки купувач по отношение на цени и местоположение. Нашите ипотечни планове за имотите на зелено включват нисък депозит от максимум 10% плюс три или четири малки редовни плащания по време на строителния период с ниско лихвена Българска ипотека гарантирана чрез имота за сума от около 60-70% от покупната цена.
Лесна процедура, гъвкавост и лично обслужване
BGP специализира в пълно обслужване и гарантирана защита на интересите на нашите клиенти. Експертите и адвокатите на BGP се занимават с цялата административна и правна документация от ваше име абсолютно безплатно. Вие можете да кандидатствате преди да сте избрали имот за да може ние да Ви дадем принципно удобрение. Вие можете да организирате всичко от Вашия дом по телефона, пощата или чрез email..
Използвайте услугата „ Всички под един покрив”, която се предлага от компаниите в BGP Group
Нашите консултанти дават напътствия през целия процес на търсене на точния имот и работят за да удовлетворят изискванията на клиентите. Същият екип ще направи всичко възможно да намери най-приемливите условия за да получите ипотека, извършва проучване на паричния пазар, организира счетоводството, осигурява правни услуги, поддръжка, управление, ремонт, обзавеждане, строителство и препродажба на имота.

Списък на необходмите документи
Копие от паспорта на заемоискателя
Кредитен отчет за задлъжнялостта на потребителя –кредитни карти, овърдрафтове, задължения по лизинг за последните 12 месеца
Кредитен отчет за ипотечни задължения за последните 12 месеца
Извлечение от основната банкова сметка за последните 12 месеца
Копие от трудов договор
Удостоверение за платени данъци и липса на други задължения към държавата, издадени от регионалния данъчен отдел
Последната служебна бележка за получено възнаграждение от работодател

За повече информация, моля изпратете ни e-mail.