Начало / Отдаване под наем
Имате 0 запазени имота във вашия профил.
BGP - Недвижими имоти и консултинг Експресни пътнически превози и индивидуални трансфери

Отдаване под наем

BGP Services Ltd предлага пълно обслужване и гарантирана защита на интересите на своите клиенти. За да спомогне бързото приспособяване към една изцяло нова среда, екипът на компанията осигурява професионално съдействие във всички аспекти, от началото до края в процеса на закупуване на имота. Стараейки се да осигури качествени услуги, BGP работи с някои от най-доказаните професионалисти в бранша, един, от които е Еast management.

Всички клиенти, желаещи да отдадат под наем техните имоти могат да използват услугите на Еast management. Маркетинговият отдел на Еast management извършва големи рекламни кампаний с цел привличане на туристи за тези жилища. Използват се всички модерни технологии, включително международни изложения, търговски пътувания и web маркетинг чрез водещите туристически портали и системи за резервация в България. Повече информация относно управлението и отдаването на имоти под наем можете да получите директно от East Management Ltd, като се свържете с тях по телефон или чрез email. Стандартните пакети включват фиксирани цени на нощ за краткосрочни наемания.

Дългосрочните наемания са предмет на допълнително споразумение между наемателя и собственика на жилището. Опитът на компанията показва, че краткосрочните наемания осигуряват по-висок доход. Повечето от апартаментите носят около 5% възвръщаемост през първата година и около 8-10% през втората и следващите години.