Начало / Покупка / България / Варна / Апартаменти / Двустаен апартамент във Варна, широк център
Имате 0 запазени имота във вашия профил.
Cotton Tree Beach Club - нашият най-добре продаван крайбрежен комплекс, разположен в Бяла, регион Варна Изгодни нови автомобили под наем в цялата страна

Двустаен апартамент във Варна, широк център

снимки

цена
продаден

€ 95'948

£ 74'839
$ 150'542
Комисионна 3%
Общи условия:
Схема за изплащане :
ПРЕДСТОИ ПРОВЕРКА НА ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ИМОТА


• Цената на имота е актуална. Цената включва ДДС.
• Възнаграждението за агенцията, дължимо от купувача, е в размер на 3 /три/ процента от продажната цена на имота и се заплаща при сключване на предварителен договор между продавача на имота и купувача.
• Допълнителните разходи по покупко-продажбата са местен данък, нотариални такси с включен ДДС, такса „вписване” и преводни такси, които са в размер на около 3 % от продажната цена на имота, и които са за сметка на купувача.
• Всеки купувач трябва да знае, че след придобиване на собствеността върху имота, в 2 месечен срок след датата на нотариалния акт, трябва да декларира новопридобития имот в общината по местонахождението на имота.
• Всеки купувач трябва да знае, че след придобиване на собствеността върху имота дължи годишен данък и такса „смет” за новопридобития имот.
• Всеки купувач трябва да знае, че отдаването под наем, предоставянето за ползване или продажбата на имота, както и извършването на други действия на управление и/или разпореждане с имота, подлежат на деклариране и облагане по съответния ред, регламентиран в българското законодателство.
• Няма други необявени разходи, свързани с покупко-продажбата на имота.

Информацията, публикувана на тази стрница /или оферта/, е предоставена от собствениците на предлагания имот. Би Джи Пи Сървисис се стреми да проследява, проверява и контролира предложените данни за имота, но не носи отговорност за евентуални неточности и несъответствия в характеристиките му.


- 1000 евро – депозит за срок от 2 седмици;
- 10 % - първа вноска, при подписване на предварителен договор;
- 90 % - при Акт 16;

За контакти

Антония Владимирова
тел.: +359 88 4988 670
или пишете на нашия ел.адрес