Начало / Покупка / България / Варна / Апартаменти / Новопостроена жилищна сграда в близост до центъра на Варна
Имате 0 запазени имота във вашия профил.
BGP - Недвижими имоти и консултинг Изгодни нови автомобили под наем в цялата страна

Новопостроена жилищна сграда в близост до центъра на Варна

Номер на имота: 10JD730 Добави в моето BGP

снимки

цена
продаден

€ 42'008

£ 32'766
$ 65'911
Комисионна 3%
Общи условия:
ПРЕДСТОИ ПРОВЕРКА НА ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ИМОТА

. Цената на имота е актуална. Цената не включва ДДС.
. Възнаграждението за агенцията, дължимо от купувача, е в размер на 3 /три/ процента от продажната цена на имота и се заплаща при сключване на предварителен договор между продавача на имота и купувача.
∙ Допълнителните разходи по покупко-продажбата са местен данък, нотариални такси с включен ДДС, такса „вписване” и преводни такси, които са в размер на около 3 % от продажната цена на имота, и които са за сметка на купувача.
∙ Всеки купувач трябва да знае, че след придобиване на собствеността върху имота, в 2 месечен срок след датата на нотариалния акт, трябва да декларира новопридобития имот в общината по местонахождението на имота.
∙ Всеки купувач трябва да знае, че след придобиване на собствеността върху имота дължи годишен данък и такса „смет” за новопридобития имот.
∙ Всеки купувач трябва да знае, че отдаването под наем, предоставянето за ползване или продажбата на имота, както и извършването на други действия на управление и/или разпореждане с имота, подлежат на деклариране и облагане по съответния ред, регламентиран в българското законодателство.
∙ Няма други необявени разходи, свързани с покупко-продажбата на имота.

Информацията, публикувана на тази стрница /или оферта/, е предоставена от собствениците на предлагания имот. Би Джи Пи Сървисис се стреми да проследява, проверява и контролира предложените данни за имота, но не носи отговорност за евентуални неточности и несъответствия в характеристиките му.
Схема за изплащане :
10 % от цената – при подписване на предварителен договор;
90 % от цената – при Нотариален акт;

За контакти

Антония Владимирова
тел.: +359 88 4988 670
или пишете на нашия ел.адрес